Weekend de 5 stele la Tresor Le Palais din Timișoara. Rochii de mireasă, bijuterii și sfaturi pentru o nuntă ca-n povești!

explo 1000x200

Sfârșit de săptămână de 5 stele la hotelul Tresor Le Palais din Timișoara unde a avut loc Weeding Weekend, eveniment dedicat celor care își doresc o nuntă ca în povești. 

Cei care au trecut pragul singurului complex de 5 stele din orașul de pe Bega au fost întâmpinați de mai mulți specialiști, pregătiți să ofere cele mai bune sfaturi în materie de rochii de mireasă, bijuterii sau costume pentru miri.

Și pentru că desertul ocupă mai mereu primele locuri în ceea ce privește preparatele culinare, candy-barul plin de prăjituri cu design apetisant a îndulcit atmosfera.

„Am chemat o serie de furnizori de servicii, câte un reprezentant pe zona de bijuterii, verighete, accesorii, un reprezentant pe partea de rochii de mireasă, pe partea de costume de miri, pe partea de candy-bar. Tot ce este nevoie pentru o nuntă de cinci stele. Am deschis larg porțile pentru sălile noastre de evenimente, salonul Le Grand Opera și salonul Symphonie”, a explicat, pentru Express de Banat, Larisa Lulușa, specialist marketing.

tmc 640

Timișorenii sunt organizați – aceasta este concluzia la care au ajuns reprezentanții complexului de 5 stele care spun că agenda începe să se umple cu evenimente ce vor avea loc chiar în anul 2022. „Este un an plin. Deja vindem 2021 și chiar 2022. Timișorenii sunt foarte organizați și vor să își planifice din timp evenimentele importante din viața lor. Dorim să le oferim cuplurilor o experiență de lux, o nuntă de cinci stele. Suntem și singurul complex de cinci stele din Timișoara și de aceea dorim să ne răsfățăm toți clienții cu servicii de calitate”, a mai spus Larisa Lulușa, specialist marketing.

Nunți, botezuri, aniversări, evenimente private sau corporate pot fi găzduite în cele două săli din incinta Tresor Le Palais. Symphonie, un salon boem, cald și luminos are o capacitate de 300 de locuri, în vreme ce Le Grand Opera este ideal pentru evenimente cu până la 450 de invitați. Mai mult, reprezentanții Tresor le pun la dispoziție mirilor o mașină de lux cu șofer care să le asigure drumul până la palat în cea mai importantă zi din viața lor.