Webinar pe tema restartului IMM-urilor afectate de pandemie

dacus 05 iulie 2024 Publicitate Stiri in Express de Banat Timisoara si Resita

Elite Business Club aduce împreună antreprenori dornici să împărtășească din experiențele lor de business în fața acelora care vor să-și promoveze și să-și crească afacerea. În doar câteva zile va avea loc sesiunea de webinar „Restart IMM-uri – Bune practici&Finanțări”, unde participanții pot interacționa cu potențiali parteneri sau clienți, pot învăța și pot prezenta propria afacere direct specialiștilor de business, în contextul actual de restructurare a economiei.

Evenimentul are loc în 1 iulie, în intervalul orar 11.00-12.30, iar speakerii vin cu expertizele clare din domeniile de activitate și vor propune soluții bune și practici pentru revenirea din criză și reconstrucția afacerilor. Vor vorbi în calitate de speakeri: Gina Negru, Director Adjunct Comercial Companii Banca Transilvania, Bianca Tudor, fondator & CEO Elite Business Women, Cornelia Stetco, Owner & Speciliast Imobiliar Impakt Imobiliare și Norbert Némethy, Manager Business IMM.

publicitate Timisoara banner maxagro

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului, iar înscrierile se pot face la adresa de e-mail mihaela.stoica@ebw.business sau la 0744 252 747.

STPT job 1000x200 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/