Webinar pe tema restartului IMM-urilor afectate de pandemie

Elite Business Club aduce împreună antreprenori dornici să împărtășească din experiențele lor de business în fața acelora care vor să-și promoveze și să-și crească afacerea. În doar câteva zile va avea loc sesiunea de webinar „Restart IMM-uri – Bune practici&Finanțări”, unde participanții pot interacționa cu potențiali parteneri sau clienți, pot învăța și pot prezenta propria afacere direct specialiștilor de business, în contextul actual de restructurare a economiei.

Evenimentul are loc în 1 iulie, în intervalul orar 11.00-12.30, iar speakerii vin cu expertizele clare din domeniile de activitate și vor propune soluții bune și practici pentru revenirea din criză și reconstrucția afacerilor. Vor vorbi în calitate de speakeri: Gina Negru, Director Adjunct Comercial Companii Banca Transilvania, Bianca Tudor, fondator & CEO Elite Business Women, Cornelia Stetco, Owner & Speciliast Imobiliar Impakt Imobiliare și Norbert Némethy, Manager Business IMM.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului, iar înscrierile se pot face la adresa de e-mail mihaela.stoica@ebw.business sau la 0744 252 747.

leader board 728 x 90 px