Vunk, pe scena de la Dacia

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Foarte aproape de sărbătorile de iarnă, când oamenii încearcă să facă multe fapte bune, studenții Universității „Eftimie Murgu” își îndreaptă atenția către elevii reșițeni care au parte de o viață dificilă. Pentru acest lucru, în această seară va avea loc un spectacol caritabil cu trupe locale de renume dar și oaspeți de onoare: formația Vunk.

După conceptul „Dăruind Primești”, studenții de la Facultatea de Teologie, Ştiinţe Sociale şi ale Educaţiei, specializarea Asistenţă Socială, în colaborare cu Liga Studenţilor din  Universitatea „Eftimie Murgu” Reșița și-au reunit forțele pentru binele celor mai puțin norocoși. Astfel, spectacolul caritabil din această seară are o rețetă de succes: muzică de calitate, show de dans și muzică populară.

Ajuns la a 11-a ediție, spectacolul caritabil „Suflet pentru suflet” a devenit tradiția din prag de sărbători. Pentru acest eveniment, vor încerca să strângă fonduri trupa Vunk, dansatorii plini de grație de la Clubul de dans Magnum Team Reșița și Ansamblul Folcloric Flori de Mai de la Casa de Cultură a Studenților din Reșița.

De această dată, cei vizați de spectacolul caritabil sunt elevii reșițeni care provin din familii defavorizate. „Scopul spectacolului este de a ajuta elevii  din liceele  reşiţene, care aparţin unor familii supuse riscului excluziunii sociale”, precizează Gheorghe Popovici, prorectorul pentru relaţia cu studenţii şi parteneriate.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Acţiunea va avea loc în data de 27 noiembrie 2012, ora 19:00,  în sala  Cinematografului DACIA, iar prețul unui bilet este de 10 lei.

Foto: Anamaria Ioanăș

STPT job 1000x200

Comments

  1. Pakatos says:

    bun articol si la ora asta Dani Stanciu…asa da stire de dimineatza…sa aiba omul timp sa se pregateasca…FELICITARI SI MULTZUMIM !!!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/