Vreți să vă îndulciți? Sunteți așteptați la Târgul Mierii, la Timișoara

po 1000x100px (3)

Timișorenii, și nu numai, sunt așteptați la Târgul Mierii, locul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului. Evenimentul are loc sâmbătă și duminică, la Agro Village aflat în Calea Aradului.

Asociația Crescătorilor de Albine din România, Filiala Timiș, anunță că organizează un târg al mierii, sâmbătă și duminică, la Agro Village, aflat pe Calea Aradului din Timișoara, la numărul 119. Potrivit organizatorilor, deschiderea oficială va avea loc la ora 10.00.

Acest eveniment se dorește a fi o oportunitate pentru toți consumatorii produselor apicole din Timișoara și împrejurimi cât și pentru apicultori, prin promovarea produselor apicole din stupina proprie. Vizitatorii târgului vor găsi diferite sortimente din acest minunat dar al naturii, de la miere de salcâm, polifloră, tei, mană, rapiță și zeci de alte produse apicole: faguri cu miere, miere cu nuci, cu scorțișoară sau cu cătină, siropuri cu miere, polen, propolis etc. Cu această ocazie vom avea un stand de degustare a diferitelor sortimente de miere cât și o tombolă cu produse apicole. Pe parcursul târgului vor fi organizate și competiții pe diverse teme: cel mai frumos stand, cel mai interesant produs, cea mai frumoasă etichetă și altele”, a informat Filiala Timiș a Asociației Crescătorilor de Albine din România.

Târgul Mierii adună cei mai pricepuți apicultori din județul Timiș și din vecinătate, dar și firme specializate în domeniul produselor apicole.