Revine Street Delivery! Grădina urbană a Universității de Vest, deschisă două zile pentru timișoreni

gradina urbana uvt
po 1000x100px (3)

Timișorenii sunt invitați, în acest weekend, la… joacă. Universitatea de Vest transformă grădina urbană și parcările instituției într-un uriaș spațiu al creativității, în cadrul evenimentului anual Street Delivery.

A XV-a ediție a bine-cunoscutului eveniment Street Delivery va avea loc, în acest an, între 18 și 19 septembrie, iar timișorenii sunt așteptați în grădina urbană a UVT, precum și în spațiile adiacente acesteia, la o serie de talk-uri, lansări de carte, muzică, activități sportive, momente artistice și ateliere menite să stârnească imaginația. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Fundația Cărturești.

„Cu o săptămână înainte de deschiderea anului școlar, UVT devine pentru un weekend întreg cel mai mare spațiu de joacă și creativitate din Timișoara. Suntem consecvenți, «La UVT, Cultura este Capitală!», iar cei mai tineri dintre timișoreni sunt și ei vizați de evenimentele noastre. Liceenii, copiii de toate vârstele, merită să fie atrași în universul culturii, de aceea deschidem porțile pentru ei și organizăm evenimente captivante, care să le trezească interesul pentru artă și lectură. Ediția acestui an a festivalului Street Delivery este o ocazie unică de a fi împreună, după o perioadă în care izolarea a fost un leit-motiv îngrijorător. Desigur, îi așteptăm pe timișorenii de toate vârstele să intre în lumea ludică a Street Delivery.”, a declarat Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Festivalul se va desfășura în grădina urbană și în parcările din fața sediului central al Universității de Vest, la adresa bulevardul Vasile Pârvan nr. 4. Accesul la evenimente se va face conform normelor sanitare în vigoare.

street delivery 1 street delivery 2