FOTO: Vremea rea sparge distracția de la pontoane

Ploile din acest weekend au alungat turiștii de la pontoanele din Văliug. Stațiunea este părăsită până la sosirea iernii când începe sezonul de ski.

Dacă până weekendul trecut stațiunea de la poalele Semenicului era populată de turiștii de pretutindeni ce defilau cu mașinile prin Crivaia ca pe autostradă, acum stațiunea este pustie. Toamna a sosit, pontoanele nu mai sunt populate nici măcar de câte un turist rătăcit ce spera încă la o posibilă bălăceală în apele lacului Gozna.

leader board 728 x 90 px

Vara aceasta pontoanele de pe lac au fost pline de turiști de pretutindeni, iar deplasarea de la Văliug până la Crivaia era mai mult decât îngreunată atât din cauza circulației cât și din cauza mașinilor de lux parcate pe marginea drumului. Șoseaua se transformase într-un adevărat parc auto cu cele mai costisitoare modele de pe piață.

Acum însă totul  pare părăsit. Sezonul s-a încheiat oficial de weekendul trecut, iar cei care sperau că vor mai prinde ultima baie de pe aceată vară s-au înșelat. Vremea posomorâtă a venit peste lacul cel mai iubit de turiști și a încurcat planurile de baie ale acestora. „Speram să mai prind măcar o ultimă baie înainte de toamnă. Aș fi făcut baie chiar dacă apa era rece, numai să fi fost soare. Asta este, așteptăm până la anul, până atunci ne bucurăm de sezonul de iarnă”, declară un turist.

Ceața coboară încet peste lac anunțând următorul sezon, cel de zăpadă. Pârtia așteaptă liniștită sezonul ei de glorie când va fi în centrul atenției. Între timp, toamna se așează tot mai bine în fotoliul comod al verii.

Comments

  1. adi says:

    cata melancolie…cata melancolie …