Vremea în Caraș-Severin pentru acest weekend

Vremea a intrat într-un proces de răcire în Caraș-Severin. La Reșița, dacă azi noapte s-au înregistrat minus două grade Celsius, pentru următoarele 48 de ore, temperaturile se anunță și mai scăzute, ajungâng până la minus șapte grade pe timpul nopții.

Pentru vineri, conform prognozei AMN, vremea va fi rece cu cer temporar noros, izolat se va semnala ninsoare, temperaturile maxime vor fi -2 grade Celsius. „Circulația rutieră în județul Caraș-Severin se desfăşoară în condiții normale. Se acţionează cu utilaje şi materiale atiderapante. Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza de circulație la condițiile de drum”, potrivit comandamentului de iarnă al Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului Caraș-Severin.

Potrivit prognozei meteo, în zilele următoare temperatura minimă va coborî și mai mult sub zero grade Celsius. Astfel că, la noapte, aceasta ajunge la -4 grade, iar duminică mercurul din termometre ajunge la -7 grade. De altfel, pe tot parcursul săptămânii viitoare vremea se menține rece, cu temperaturi minime cuprinse între -2 și -6 grade Celsius, pe parcursul nopții.