A ajuns la spital, rănită grav

Neatenția la volan a dus la rănirea gravă a unei tinere de 22 de ani, pasageră în mașina unei alte tinere de aceeași vârstă. Polițiștii au constatat că accidentul a avut loc, din cauza neacordării de prioritate.

Poliţiştii au intervenit joi seara, la un accident rutier produs pe strada Timişoarei din Reşiţa în urma căruia o persoană a fost rănită grav.

„Echipa deplasată la faţa locului a constatat în urma cercetărilor că în timp ce o tânără, în vârstă de 22 de ani, conducea un autoturism din direcţia Intim spre Lunca Pomostului, la intersecţia cu strada Ion Vidu, nu s-a asigurat corespunzător pentru a vira la stânga şi a fost acroşată de un alt autoturism care circula în acelaşi sens condus de un bărbat, de 41 de ani”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unei pasagere, de 22 de ani, care se afla în autoturismul condus de tânără. După aproximativ două ore s-a prezentat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, dar a refuzat internarea.

„În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a adăugat purtătorul de cuvânt.