Atenție! Cod roșu de zăpadă la bulgari

Vremea a intrat într-un proces de răcire în Caraș-Severin, iar pentru următoarele 48 de ore, temperaturile se anunță și mai scăzute, ajungâng până la minus șapte grade pe timpul nopții. Membrii comandamentului de iarnă sunt în gardă, pregătiți să intervină.

Până la această oră, în Caraș-Severin se circulă ăn condiții normale, dar atât polițiștii, cât și Comandamentul de Iarnă avertizează oamenii să își doteze mașinile cu cele necesare înainte să plece la drum. „Circulația rutieră în județul Caraș-Severin se desfăşoară în condiții normale. Se acţionează cu utilaje şi materiale atiderapante. Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza de circulație la condițiile de drum”, potrivit comandamentului de iarnă al Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al județului Caraș-Severin.

Cod roșu la bulgari
„Având în vedere faptul că situaţia meteo în sud-estul Bulgariei s-a înrăutăţit şi există posibilitatea propagării şi spre vestul acestei ţări, autorităţile Bulgare au restricţionat traficul autotirurilor de marfă pe sensul de intrare în Bulgaria, excepţie făcând autotirurile de marfă bulgăreşti. Această măsură a fost instituită întrucât pe teritoriul Bulgariei a fost declarat cod roşu”, avertizează Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.