Condiții mai bune pentru persoanele cu dizabilități la Oravița

Consiliul Județean Caraș-Severin are în derulare un proiect în valoare de 3,6 milioane de lei și care are ca scop îmbunătățirea condițiilor de viață a persoanelor cu dizabilități, prin mărirea gradului de confort.

Potrivit site-ului Consiliului Județean Caraș-Severin, la secțiunea proiecte în derulare, forul este beneficiarului unui proiect de reabilitare a Centrului pentru persoanele cu dizabilități din Oravița. Acesta cuprinde „reabilitarea corpurilor de clădiri existente, extinderea cu un corp de clădire pentru spaţiile de cazare, montarea unei centrale termice pentru întreg complexul de clădiri, dar și alimentarea cu apă cu staţie de tratare prin ionizare”, potrivit www.cjcs.ro. De asemenea, același proiect prevede reabilitarea vechii canalizări.

Câți bani aduce proiectul
Proiectul se derulează pe o perioadă de 27 de luni și are o valoare de aproape 3,7 milioane de lei, dintre care aproape 2,7 reprezintă finanțare nerambursabilă. Finanțarea a fost obținută pe  Axa Prioritară „Îmbunătăţirea infrastructurii sociale” / 3.2 – „Reabilitarea/ modernizarea/ dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale”.