Vreme tot mai rece! Colterm dă mai multă căldură în locuințele abonaților

colterm reia furnizarea caldurii

Având în vedere că se anunță vreme tot mai rece, Colterm va furniza mai multă căldură în locuințele timișorenilor racordați la sistemul de termoficare, începând de duminică.

Pentru a nu dârdâi de frig, Colterm a luat decizia de a furniza mai multă căldură în locuințele timișorenilor racordați la sistemul de termoficare. Asta având în vedere că vremea va fi tot mai rece, anunță meteorologii.

Având în vedere prognozata scădere a temperaturilor din perioada următoare, începând de duminică, 5 februarie, vom crește parametrii de furnizare a agentului termic”, a informat compania de termoficare a Timișoarei.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

De asemenea, Cristian Amza, administratorul special al Colterm, a precizat că societatea are cărbune suficient pentru a produce energie termică.

Dorim să îi asigurăm pe abonații noștri că, deși la raportările pe care le transmitem la final de lună stocurile de cărbune par a fi suficiente doar pentru câteva zile de funcționare, aprovizionarea constantă ne permite să funcționăm în parametrii optimi, lucru verificat chiar în perioada precedentă, cu ocazia comunicărilor lunare privind situația stocurilor de combustibil ale companiei”, a afirmat Cristian Amza.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/