O bază sportivă în paragină din Timișoara, șanse să fie modernizată

baza1
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

O bază sportivă în paragină, aflată pe str. Mircea cel Bătrân, are șanse să fie modernizată în viitorul apropiat. Primăria Timișoara a aprobat noii indicatori financiari, astfel că investiția este estimată la aproape două milioane de euro.

Primăria Timișoara are în plan să realizeze o bază sportivă modernă pe str. Mircea cel Bătrân. Aceasta ar urma să fie construită în locul unei baze sportive în paragină.

Joi, în ședința Consiliului Local Timișoara, a fost aprobat un proiect de hotărâre cu privire la actualizarea indicatorilor financiari. Astfel, suma estimată pentru realizarea investiției a fost majorată de la 6,7 milioane lei, cu TVA inclus, la 9,3 milioane lei, cu TVA inclus, ca urmare a creșterii prețului la materialele de construcții.

Proiectul bazei sportive Mircea cel Bătrân merge înainte! În cadrul ședinței de Consiliu Local au fost aprobați noi indicatori financiari pentru această bază, o actualizare a sumei. Săptămână trecută, am obținut autorizația de demolare a acelor construcții aflate într-o stare profundă de degradare. Mulțumesc celor care m-au ajutat din domeniul privat, au ajutat practic Timișoara, în pregătirea documentațiilor, donându-ne proiectul de demolare. Mulțumesc colegilor de la Serviciul Baze Sportive pentru suport, pentru că au înțeles demersul meu în reconstruirea bazelor sportive. În scurt timp, depășim momentul doar de întocmire a actelor și trecem la execuție”, a afirmat Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei.

untitled design set 970x90 px

Cosmin Tabără a precizat că întreaga sumă pentru realizarea obiectivului este cuprinsă în bugetul local, astfel că, în scurt timp, vor fi scoase la licitație proiectul tehnic și execuția lucrării.

baza2

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/