O bază sportivă în paragină din Timișoara, șanse să fie modernizată

baza1

O bază sportivă în paragină, aflată pe str. Mircea cel Bătrân, are șanse să fie modernizată în viitorul apropiat. Primăria Timișoara a aprobat noii indicatori financiari, astfel că investiția este estimată la aproape două milioane de euro.

Primăria Timișoara are în plan să realizeze o bază sportivă modernă pe str. Mircea cel Bătrân. Aceasta ar urma să fie construită în locul unei baze sportive în paragină.

Joi, în ședința Consiliului Local Timișoara, a fost aprobat un proiect de hotărâre cu privire la actualizarea indicatorilor financiari. Astfel, suma estimată pentru realizarea investiției a fost majorată de la 6,7 milioane lei, cu TVA inclus, la 9,3 milioane lei, cu TVA inclus, ca urmare a creșterii prețului la materialele de construcții.

Proiectul bazei sportive Mircea cel Bătrân merge înainte! În cadrul ședinței de Consiliu Local au fost aprobați noi indicatori financiari pentru această bază, o actualizare a sumei. Săptămână trecută, am obținut autorizația de demolare a acelor construcții aflate într-o stare profundă de degradare. Mulțumesc celor care m-au ajutat din domeniul privat, au ajutat practic Timișoara, în pregătirea documentațiilor, donându-ne proiectul de demolare. Mulțumesc colegilor de la Serviciul Baze Sportive pentru suport, pentru că au înțeles demersul meu în reconstruirea bazelor sportive. În scurt timp, depășim momentul doar de întocmire a actelor și trecem la execuție”, a afirmat Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei.

Cosmin Tabără a precizat că întreaga sumă pentru realizarea obiectivului este cuprinsă în bugetul local, astfel că, în scurt timp, vor fi scoase la licitație proiectul tehnic și execuția lucrării.

baza2