Vrei să-ți înnoiești garderoba pentru primăvară? Salonul Industriei Ușoare are loc chiar de Dragobete

Finalul lunii februarie aduce ediția de primăvară a Salonului Industriei Ușoare, care va fi deschis timp de cinci zile, din data de 20 până în 24 inclusiv. Ca de obicei, timișorenii vor putea găsi la prețuri avantajoase nu doar strict îmbrăcăminte sau încălțăminte, ci și bijuterii, produse cosmetice și chiar dulciuri. 

Salonul Industriei Ușoare va avea loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara și deschide calendarul expozițional al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Anul acesta vor participa peste 60 de firme, iar timișorenii vor găsi la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii. De asemenea, oferta va include și produse cosmetice şi naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri, articole de artizanat, decorațiuni hand made, dulciuri.

La târg vor fi inclusiv cadouri pentru cei care sărbătoresc dragostea românește, de Dragobete. De asemenea, în exteriorul Centrului Regional de Afaceri vor fi din nou comercianți cu produse specifice de sezon. Accesul este gratuit. În primele patru zile de târg, de miercuri până sâmbătă, programul va fi între orele 10-20, iar duminică, între orele 10-18.