Ultimele zile la zăpadă, urmează Antalya. Ripensia pleacă luni, ACS Poli, vineri

Pentru Ripensia și ACS Poli, zilele acestea au loc ultimele antrenamente pe ger. Săptămâna viitoare, cele două echipe își mută cartierul general în Antalya. Roș-galbenii pleacă luni cu 24 de jucători, iar poliștii mai fac ultimele reglaje, deoarece până vineri sunt în Timișoara.

Așa cum a anunțat anterior Alexandru Pelici, Ripensia pleacă cu 24 de jucători în cantonament. După transferurile rețițeanului Tînc și al lui Moldovan, dintre tinerii în probe, în Antalya au plecat și Vlad Chera, Tiberiu Istrătescu și Raul Șimian. Nu au fost păstrați Șter și Ciută. Dintre jucătorii sub contract, Adrian Ungureanu rămâne acasă, deoarece este tot accidentat.  Iată lotul de cantonament:

Portari: Ştefan Dobre, George Păduraru şi Horaţiu Moldovan;

Fundaşi: Adrian Popa, Bogdan Străuţ, Andrei Tînc, Mihai Hecsko, Claudiu Apro, Darius Ţieranu, Călin Toma şi Iustin Ardelean;

Mijlocaşi: Alin Burdeţ, Gabriel Stoi, Marian Anghelina, Adrian Zaluschi, George Monea, Raul Simian, Tiberiu Istrătescu, Vlad Chera, Florin Dobie şi Răzvan Cluci;

Atacanţi: Gueye Mansour; Andrei Dumiter şi Cătălin Bădăuţă.

ACS Poli mai are de lucru

În tabăra alb-violetă, Valeriu Răchită mai caută să definitiveze lotul. Duminică, pe terenul de antrenament de la baza Electrica, echipa a susținut un joc-școală, pe zăpadă. Meciul s-a terminat 1-1, după două goluri marcate cu capul de Drăghici și de Pop. Iată cum au fost împărțite echipele:

Echipa A: Began – Motreanu, Bilia, Mirescu, Ursu – Rogoveanu, Codrea, Românu – Mosoarcă, Drăghici, Bîrnoi.

Echipa B: Contra – Buga, Ghidurea, Munteanu, Olteanu – Pop, Mitrea – Iovanovici, Iseini, Golda – Stere.

Altfel, până la plecarea spre Turcia, echipa a mai antamat un amical. Partida se va disputa miercuri, cu Millenium Giarmata. Vineri, se pleacă spre Antalya. Acolo vor fi meciuri de verificare cu Dnipro 1, danezii de la Fredericia și cu Lvov.