Vrei să lucrezi în Armata României? Se caută soldați inclusiv din județul Timiș

soldat2
Cuib de vise 1000x100

Armata României are nevoie de noi oameni. Astfel, instituția anunță că este în căutarea a aproape 1.700 de soldați, iar recrutări se fac inclusiv în județul Timiș. Candidații interesați pot aplica până la sfârșitul acestei luni.

Dacă vrei să devii soldat, Armata României este în căutare de forțe proaspete. Instituția anunță că are nevoie de 1.695 de soldați/gradați profesioniști. Locurile vacante sunt disponibile în 31 de județe, precum și în București. 14 dintre posturile de soldați sunt libere la nivelul județului Timiș.

Se poate opta pentru orice post, indiferent de județul de domiciliu, dar înscrierea se face numai în judeţul în care candidatul domiciliază (viza de flotant nu se ia în considerare). Informaţii complete şi consiliere veţi primi numai la biroul informare – recrutare din cadrul centrului militar de care aparţineţi cu domiciliul”, a informat Armata României.

STPT job 1000x200

Condiţiile şi criteriile de recrutare pot fi consultate AICI! Candidații interesați se pot înscrie până la data de 24 octombrie.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/