Timișoara: drum nou și pasaj peste calea ferată în zona Solventul

pasaj solventul

În zona Solventul va fi construit un drum nou și un pasaj suprateran peste calea ferată. Primăria Timișoara caută acum proiectant.

Primul pas este realizarea studiului de fezabilitate pentru „Radială nouă de vest”.

„Obiectivul acestui proiect este reprezentat de realizarea unei noi radiale, cu o lungime de aproximativ 1 km (distanță măsurată în linie dreaptă), pe sectorul cuprins între Strada Gării – pasajul Solventul și intersecția cu strada Carpenului, prin construirea unui drum cu două benzi pe sens şi a unui pasaj suprateran peste linia de cale ferată”, aflăm din documentele atașate licitației.

Autoritățile pun la bătaie 1,1 milioane de lei.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

„Serviciile care vor fi prestate în cadrul contractului vizează: elaborare studii de specialitate și întocmirea documentației necesare obținerii avizelor și acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism și obținerea acestora; întocmirea documentației tehnico-economice faza SF; asigurarea asistenţei tehnice din partea elaboratorului studiului de fezabilitate atât la elaborarea documentației necesare lansării procedurii de achiziție publică pentru contractul de proiectare și execuție lucrări precum și pe toată durata de derulare a procedurii”, se arată în caietul de sarcini.

Firmele interesate se pot înscrie la licitație până în 16 noiembrie.

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/