Vrei să îți renovezi locuința? Cele mai noi tendințe în materie de mobilă, design interior și exterior la Târgul „Universul casei tale”

La sfârșitul lunii martie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o nouă ediție a Târgului „Universul casei tale & expo mobila”. În cadrul expoziției care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri Timișoara, vizitatorii vor găsi cele mai noi tendințe în materie de mobilier, dar și de design interior și exterior.

Vor fi prezenți producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor prezenta o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare. Vizitatorii vor putea cumpăra mobilă pe loc sau la comandă, la preț de producător. Vor fi disponibile bucătării, paturi, saltele, canapele, mese, scaune, fotolii, dormitoare și livinguri, mobilate complet, accesorii, decorațiuni, într-un cuvânt, diverse tipuri de mobilier destinate locuinței și biroului.

De asemenea, la târg, producători, constructori, proiectanți, arhitecţi, designeri, consultanți vor oferi cele mai bune soluții în ceea ce privește achiziţionarea, construcţia şi mobilarea spaţiului de locuit sau de muncă. Intrarea la eveniment este liberă. Târgul va avea loc în perioada 28-31 martie. De joi până sâmbătă, târgul este deschis între orele 10-20, iar duminică, în ultima zi, programul av fi de la 10-18.