Vrei să îți cumperi haine la prețuri avantajoase? Le poți găsi la Salonul Industriei Ușoare, unde vor fi disponibile și produse tradiționale

Așa cum deja s-au obișnuit, timișorenii pot merge să își reînnoiască garderoba la ediția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare, organizată la Centrul Regional de Afaceri. Pe lângă haine, pantofi sau accesorii, cei care vor călca pragul evenimentului vor avea ocazia să își cumpere și dulciuri de casă, miere de albine sau alte produse de sezon.

Salonul Industriei Ușoare va avea loc în perioada 14-18 noiembrie, iar accesul publicului este liber. Timișorenii își pot reîmprospăta garderoba cu produse la prețuri accesibile, iar oferta va fi destul de vastă, având în vedere că organizatorii anunță 60 de producători. Oferta va cuprinde articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, articole pentru copii, marochinărie, dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.


În fața Centrului Regional de Afaceri se va organiza, în zilele cât durează salonul, și un târg de produse tradiționale. În principal, cei interesați vor găsi dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine, precum și produse specifice de sezon.

Salonul Industriei Ușoare va avea un program între orele 10-20 în primele sale patru zile. Duminică, 18 noiembrie, programul va fi de la 10 la ora 18.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/