Eveniment unic în vestul ţării: Timișoara Tattoo Expo [FOTO]

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Unul din cele mai mari evenimente dedicate artei tatuajului a avut loc în acest sfârșit de săptămână la Timișoara. Restaurantul Politehnica din Complexul Studențesc s-a umplut de artiști veniți din țară și din Republica Moldova să își prezinte munca, abilitățile și stilurile pline de creativitate.

Alb-negru sau colorate, de diferite mărimi și forme, simple sau complexe, tatuajele artiștilor veniți la Timișoara i-au încântat pe vizitatori. În vreme ce unii s-au mulțumit doar cu privitul, alții au simțit pe pielea lor ce presupune această artă. „În cazul meu, de exemplu, este cel de-al 10-lea tatuaj. Primul mi l-am făcut la 24 de ani”, ne-a spus o tânără care a ales să se tatueze pe spate.

Peste 20 de artiști din țară și chiar din Republica Moldova au venit la Timișoara să își arate cu mândrie talentul. Unul dintre ei este Tase. Tânărul colaborează cu un studio din București și este de părere că arta tatuajelor încă nu este foarte bine privită în România. „Arta tatuajelor este mai tolerată în comparație cu anii trecuți, dar ca țară nu suntem la fel de deschiși precum în Occident”, ne-a povestit Tase.

Cei care au vrut o schimbare de look au putut alege dintr-o mulțime de modele și nuante. În ceea ce privește prețul, acesta este stabilit în funcție de mărime, model, culori și de complexitatea tatuajului. „Odată ce ți-ai făcut un tatuaj, vrei din ce în ce mai multe. Îți dorești să fii din ce în ce mai diferit de ceilalți. Eu mi-am făcut primul tatuaj la 15 ani, iar acum am pe picioare, pe mâini și pe burtă”, a mai spus artistul.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Pe lângă expoziția de tatuaje au mai avut loc și workshop-uri de pictură, make-up sau linogravură. „Mai avem un invitat special care a venit să își prezinte propria producție de vinuri. Ca orice festival de tatuaje, toți artiștii vin să își prezinte măiestria care, evident, trebuie recompensată. De aceea se organizează și un concurs în care juriul stabilește, în funcție de niște criterii, un câștigător”, a explicat Tavi Bezzeg Bărbuț, organizator.

Timișoara Tattoo Expo este un eveniment unic în vestul țării și s-a aflat la cea de-a doua ediție.

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/