Cauți o recalificare profesională? Încearcă un curs de manager de proiecte cu fonduri europene!

stiri Timisoara Cuib de vise 1000x100

Bănățenii dornici să schimbe puțin macazul în viața profesională sau cei care doresc să se perfecționeze în meseria lor au ocazia unor cursuri cu durată de maximum o lună, după care vor avea diplome de manager de proiect, contabil primar, formator sau gestionar de depozit. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara organizează cinci astfel de cursuri, care încep la mijlocul lunii noiembrie.

În tot mai multe domenii, apare necesitatea experienței muncii cu fondurile europene. Proiectele derulate cu fonduri de la UE pot fi gestionate de cei care au cursuri de „Manager de proiect”, iar un astfel de curs se organizează la CCIAT, în perioada 12 noiembrie – 27 noiembrie. Taxa este de 1.000 de lei pentru un participant, care trebuie să fie absolvent de studii superioare. Cei care se înscriu vor învăța cum să conceapă și să implementeze proiecte pe fonduri europene atât în domeniul public, cât și în cel privat.

Într-o lună și ceva, se obțin calificări de contabil și formator

Alte cursuri cu aceeași taxă de 1.000 de lei sunt cele de contabil și de formator. Cursul de contabil se adresează atât celor cu studii superioare, dar şi absolvenților de studii medii și se desfășoară între 12 noiembrie și 14 decembrie. Cei care se înscriu vor învăța să întocmească documentele contabile fără greșeală. Se pune accent pe noțiunile de contabilitate primară, dar și pe contabilitate asistată de calculator, cu aplicații în programul SAGA.

Cursurile de formator, despre care organizatorii spun că nu se adresează strict celor din domeniul HR, se organizează în perioada 12 noiembrie – 20 decembrie, de luni până vineri, în intervalul orar 16.30-19.30. Cursul, acreditat de Autoritatea Națională de Calificări, vine cu o abordare de actualitate, non-formală și mereu interactivă, cu mult accent pe aspectul practic și cu studii de caz pe care participanții le pot folosi drept exemplu în momentul exersării rolului de formator.

 Stiri angajari Timisoara STPT job 1000x200

Cursuri de scurtă durată: gestionar depozit și cursuri de igienă

CCIAT oferă în perioada aceasta și cursuri pentru cei care nu fac munci de birou. În perioada 12 noiembrie – 21 noiembrie, tot de luni până vineri, în intervalul orar 16.30-19.30, se organizează un curs de gestionar de depozit. Cei care se înscriu vor învăța cum să se organizeze pentru gestiunea de stocuri, dar și cum să întocmească documente de evidență și raport al activității.

De asemenea, se organizează și un curs de igienă cu taxa de 120 de lei, în perioada 14-16 noiembrie. Cursul se adresează tuturor categoriilor de lucrători din industria alimentară, persoanelor din serviciile de curățenie din unitățile de asistență medicală, a colectivităților de copii și tineri, unități de cazare, persoanelor din producția și distribuţia apei potabile, persoanelor din cadrul serviciilor de îngrijire corporală sau persoanelor din cadrul serviciilor de tip dezinfecție, dezinsecție, deratizare.

Toate cursurile au acreditare ANC, iar firmele membre CCIAT au o reducere de 10%.

Stiri Timisoara Muzeul TM Stiri Timisoara
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/