Jonglerii incendiare, în Piața Libertății din Timișoara

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Timișorenii au avut parte sâmbătă seara de un spectacol incendiar la propriu. Nouă artiști costumați în diferite personaje s-au jucat cu focul timp de 20 de minute în Piața Libertății. Peste 100 de oameni au participat la eveniment, iar cei mai încântați au fost copiii.

Îmbrăcați în Frankenstein, Dracula sau Scufița Roșie, membrii grupului Amaris Agni au pus în scenă un spectacol în care jongleriile cu foc s-au îmbinat cu muzica și dansul. Cei mai atenți martori la îmblânzirea focului au fost copiii. „Mie mi-a plăcut mult Dracula pentru că arunca cu acele bețe cu foc în sus și apoi le prindea fără să se ardă”, ne-a povestit Andrei, unul dintre micuții prezenți la eveniment.

Artiștii s-au antrenat timp de trei săptămâni pentru acest eveniment. „Am făcut materiale, costume, am pregătit machiajul și ne-am antrenat săptămânal. Am ales tematica de Halloween ca să atragem mai multă lume și în special copii”, ne-a spus Laura Ciobanu, membră a trupei.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia împlinirii a trei ani de existență a trupei Amaris Agni. „Pentru noi a fost o ocazie să ne împărțim arta. Este pasiunea noastră pe care am împărțit-o cu toți timișorenii. Este vorba de multă muncă, dar dacă ai pasiune nu este dificil”, a explicat Alexandru Crișan, organizatorul evenimentului.

promovare banner maxagro

Grupul Amaris Agni a participat la festivaluri mari din România, precum Untold, Neversea, MusicTravel, Electric Playground, Rock pe 2 Roţi sau Festivalul Luminii.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/