Vrei să fii la modă chiar și când e frig? Vino la expoziția de blănuri la preț redus din Timișoara!

Sezonul rece bate la ușă, iar fustele și rochițele de vară trebuie înlocuite cu vestimentația groasă. Astfel, doamnele și domnișoarele care țin la eleganță și rafinament au ocazia să achiziționeze o haină din blană naturală, care le va asigura atât confortul, cât și strălucirea!

La Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș (parter) se va deschide expoziția permanentă cu vânzare, acolo unde Carolina Design, firma producătoare de haine de blană naturală va expune o nouă colecție. Evenimentul va avea loc luni, 9 septembrie, începând cu ora 14.00.

„În ziua deschiderii, toate produsele vor beneficia de o reducere de 25% din prețul de vară. O haină de blană este piesa de rezistență din garderoba unei femei, fiind o investiție pentru întreaga viață, tocmai de aceea ne-am gândit ca acum, înainte de începerea sezonului să oferim reduceri pentru doamnele care își doresc să facă o astfel de achiziție”, au declarat reprezentanții firmei Carolina Design.

Expoziția va fi deschisă publicului larg zilnic, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-17.00. Totodată, va fi deschisă și în perioada în care vor fi organizate târguri sau alte expoziții, chiar dacă au loc sâmbăta și duminica.