„Vreau să trăiesc”, proiect caritabil pentru copiii cu afecțiuni hemato-oncologice

copiii oncologie

Academia Mămicilor din Timișoara organizează „Cupa de rummy”, un eveniment caritabil pentru copiii cu afecțiuni hemato-oncologice.

În 2 aprilie, mămicile din oraș invită doamnele, domnișoarele și domnii la o competiția de caritate pentru proiectul „Vreau să trăiesc”. Locația este restaurantul Vineri 15, de pe bulevardul Vasile Pârvan.

Jocul se va desfășura în sistem etalat la 45 de puncte, cu 5 partide. Se oferă cupe și premii în produse și servicii. Taxa de participare, de 30 de lei, se achită cash în ziua concursului, în intervalul orar 11:00 – 12:00.

„Toți banii încasați din taxa de participare vor fi donați proiectului AMT <<Vreau să trăiesc>> adresat copiilor cu afecțiuni hemato-oncologice spitalizați la Spitalul Louis Țurcanu Timișoara pentru achiziționarea de medicamente care lipsesc de pe piața farmaceutică din România”, a transmis Academia Mîmicilor.

Câștigătorii vor primi și premii, cum ar fi curățenie la domiciliu sau produse de curățenie, tratamente cosmetice sau servicii auto, oferite de sponsori.

 

1000x100 casa brutarului