Trei copii bolnavi de cancer au mare nevoie de sânge! Sprijină-i și tu pe Andrei, Leila și Miriam

hospital 3872344 1280

Academia Mămicilor organizează o nouă campanie de donare de sânge, de această dată pentru trei copii internați la Spitalul „Louis Țurcanu” care luptă să supraviețuiască. Ajută-i și tu pe Andrei, Leila și Miriam și donează sânge pentru ei, miercuri, în 17 august, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara. 

„Andrei, Leila și Miriam au nevoie de sânge! În urmă cu câteva săptămâni, ne-a fost solicitat sprijinul (din partea medicilor care pun mult suflet pentru a salva viața copiilor, copii cu afecțiuni hemato-oncologice, spitalizați la Louis Țurcanu), în organizarea unei campanii de donare de sânge pentru trei copii care se luptă pentru viață: Andrei, Leila, Miriam. Deși e luna august și mulți dintre noi suntem în vacanță, am reușit să ne mobilizam, în echipa AMT, și să organizăm o ediție specială de donare de sânge, special pentru Andrei, Leila și Miriam. Alături ne vor fi și câțiva studenți de la Departamentul de Asistență Socială – Universitatea de Vest Timișoara.”, e mesajul celor de la Academia Mămicilor.

campanie donare sange

Campania se va desfășura miercuri, în 17 august, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara.

Cei care vor să contribuie cu sprijin sau au întrebări se pot adresa inițiatorilor campaniei, lăsând un mesaj în comentariile anunțului postat pe Facebook sau distribuindu-l pentru a ajunge la cât mai multe persoane.