Votul de la Referendum, anchetat şi la Reşiţa!

Organele de cercetare penală bat de câteva zile la uşile românilor din întreaga ţară pentru a constata dacă referendumul a fost fraudat sau nu. Un astfel de dosar se află în lucru şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

Singurul caz intrat în atenţia procurorilor din Caraş-Severin este legat de Secţia de votare nr.51 din Reşiţa, acolo unde, aproape de ora închiderii votului, un membru al secţiei a fost descoperit având asupra sa mai multe buletine de vot neştampilate. “Echipa de cercetare deplasată la secţie a constatat că mai multe buletine de vot neştampilate au fost găsite pe masă, sub documentele personale ale acestui membru din cadrul secţiei de votare”, a precizat Anucuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin. Procurorii anchetează acum cum au ajuns cele 12 buletine de vot în posesia membrului secţiei de votare de la Şcoala Generală Nr. 7.

În schimb, cazul de la Zorlenţu Mare, unde s-a înregistrat o prezenţă de 113 la sută la urne (!), mai mult decât dublul mediei pe judeţ sau pe ţară, a trecut neobservat. În județul Caraș-Severin a fost un total de 25 de sesizări către poliția județeană legate de  referendum.

Comments

  1. cetățeanul turmentat says:

    CIRC, CIRC, CIRC ….. în timp ce s-au scumpit curentul electric, combustibilul, gazele naturale și de aici toate, cred că pe aceste aspecte ar trebui să vă concentrați, nu pe circul de la București. Băsescu a câștigat pe prostia lui Antonescu.
    Vă doresc un sfârșit de săptămână plăcut.