Vom afla cum se lucrează pe șantierele din România cu ajutorul dronelor. Anunțul ministrului Transporturilor

51707254627 a69f66d51d k

Sorin Grindeanu intenționează să cumpere drone la Ministerul Transporturilor, cu ajutorul cărora să fie transmise imagini în direct de pe șantierele de infrastructură din România.

Sorin Grindeanu, proaspăt numit ministru al Transporturilor, are planuri mari. Grindeanu a anunțat, la Timișoara, că va cumpăra drone în cadrul ministerului, care se vor ridica deasupra marilor șantiere de infrastructură din România. Mai mult, imaginile vor fi transmise în direct pe site-ul ministerului.

Cumpărăm drone care se vor ridica pe șantierele patriei și vor transmite live pe site-ul Ministerului Transporturilor modul în care lucrează domnii și doamnele care au câștigat licitațiile”, a precizat Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor spune că au fost începute, cu bani europeni, foarte multe lucrări de infrastructură în România, doar că acestea nu au mai fost terminate.

Foarte multe lucrări de infrastructură care au fost în exercițiile bugetare trecute noi nu am reușit ca țară să le terminăm și s-au tot fazat pe exercițiile viitoare. Cum este cazul acum, 2014 – 2020, un exercițiu bugetar care s-a terminat. Noi nu am reușit să atragem banii și parte din acele lucrări sunt fazate pe următorul exercițiu. Și tot așa. Statul are o datorie imensă față de cetățeanul român din această perspectivă a dezvoltării infrastructurii de transport din România. Sper să schimbăm încet lucrurile și mă bazez pe colaboratori serioși”, a declarat Sorin Grindeanu.