Voluntarii primăriei Oraviţa, în spijinul persoanelor vârstinice cu scopul prevenirii COVID-19

După ce președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență începând de luni, 16 martie, administrația publică locală de pe Valea Carașului a luat decizia de a veni în sprijinul persoanelor vârstnice, în special a persoanelor cu dizabilități locomotorii, constituind grupul de inițiativă și voluntariat, oameni care se vor pune în slujba categoriei vulnerabile în problematica COVID-19, publicului țintă urmând a-i fi asigurate toate cele necesare, principalul scop al demersului fiind limitarea și răspândirea coronavirusului pe raza UAT-ului.

„Ne adresăm persoanelor singure, cu probleme de sănătate, în vârstă, cele mai expuse acestei pandemii, dar și persoanelor cu dizabilități locomotorii sau aflate în alte situații speciale, pentru a ne solicita sprijinul privind cumpărături alimentare, de medicamente sau orice alte necesități care intervin în această perioadă”, transmit reprezentanții primăriei Oravița.

Voluntarii se vor ocupa de achiziționarea celor necesare urmând ca deconturile să fie făcute pe baza bonurilor fiscale emise de magazine și farmacii. Toți cei care au nevoie de ajutor în această perioadă vizavi de orice problematică care poate interveni, iată numele de telefon care pot fi apelate: 0773 843 835/0741 298 936.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Ținând cont de situația actuală, cetățenii sunt rugați să dea dovadă de responsabilitate, să rămână cât mai mult timp în casă și să respecte măsurile ce se impun.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/