Voluntarii Herculane Project finalizează promenada împărătesei Sissi

cerna herculane 620x400
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Vin vești bune de la Herculane, unde a început șantierul de revitalizare a malurilor Cernei, în zona centrului istoric.

Lidera Herculane Project, Oana Chirilă, anunță demararea lucrărilor de revitalizare a malurilor Cernei, un proiect ambițios demarat încă din anii trecuți, dar rămas nefinalizat. Pentru această vară, voluntarii Herculane Project și-au propus amenajarea cădițelor și a spațiului verde din zona centrului istoric al stațiunii Băile Herculane, și finalizarea promenadei împărătesei Sissi. Toate intervențiile sunt reversibile și sunt executate cu materiale naturale, precum lemn, piatră, pânze.

Amenajăm cădițele și spațiul verde, finalizăm promenada împărătesei Sissi, construim cabine de schimb, locuri de stat, o zonă de relaxare și plajă și organizăm campanii de ecologizare. Vă aducem mai aproape de natură și de apele termale pe care le îndrăgim cu toții. Toate intervențiile sunt reversibile și sunt executate cu materiale naturale”, anunță Oana Chirilă.

Fiind vorba despre o amenajare de mare anvergură, costurile de execuție sunt ridicate. Cum acest proiect este co-finanțat parțial, voluntarii Herculane Project se bazează și pe contribuția comunității. Donațiile pot fi făcute prin platforma Donorbox sau direct în contul bancar RO76BTRLRONCRT0421032706.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Proiectul este parte a inițiativei #RaiffeisenComunități, acceleratorul de ONG-uri în sustenabilitate, o inițiativă Raiffeisen Bank România, cu sprijinul Asociația pentru Relații Comunitare și este co-finanțat de către Ordinul Arhitecților din România cu sprijinul Fundației Regelui.

Mai trebuie spus că, proiectarea și execuția mobilierului urban sunt executate de voluntarii Herculane Project, de amenajarea spațiului verde se ocupă Millegarden, iar de sistematizarea terenului Teramat Construct Sistem.

Proiectul este susținut de Primăria Băile Herculane, care a fost mereu alături de voluntarii Herculane Project, la toate inițiativele acestora.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/