Flagrant DNA la Universitatea Științele Vieții Timișoara

universitatea stiintele vietii timisoara flagrant dna mita profesor
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Unul dintre prodecanii Universități Științele Vieții „Regele Mihai I” Timișoara a fost ridicat de DNA pentru luare de mită.

Procurorii anticorupție au prins cadrul didactic în flagrant în timp ce primea 2.000 de lei de la un student pentru a-l ajuta cu un examen.

Au fost percheziții la universitatea din Calea Aradului, dar și acasă la profesoruș Maria Moatăr, de la Facultatea de Inginerie și Tehnologii Aplicate.

Update: Prodecanul a primit control judiciar

La audieri la DNA Timișoara au ajuns și alte două persoane. Potrivit avocatului profesorului Maria Mihaela Moatăr, inculpata a primit control judiciar.

„În urma audierilor pe care le-au făcut procurorii, s-a luat o soluție, corectă, proporțională, spun eu, cu acuzația adusă și având în vedere și persoana inculpată, măsura controlului judiciar. E o măsură pe care nu o contestăm. I se impută 2 infracțiuni, una de luare de mită și încă una de folosirea sau prezentarea documentelor sau declarațiilor false, inexacte sau incomplete dacă fapta are ca rezultat obținerea fără drept de fonduri ori active de fonduri europene sau bugete administrate de acestea”, ne-a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

 

 

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/