Voluntariatul, luat în obiectiv

Centrul de Voluntariat Reşiţa pune la încercare creativitatea tinerilor fotografi. Pasionaţii de arta fotografică au ocazia să-şi vadă lucrările într-o expoziţie dacă se înscriu până în doi decembrie la concursul Focus Voluntar.

O modalitate creativă şi sugestivă care să surprindă ideea de voluntariat, asta trebuie să capteze prin lentilă fotografii amatori care vor să participe la concursul organizat de voluntarii reşiţeni în parteneriat cu Liga Studenţilor de la Universitatea Eftmie Murgu şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin. Data limită de înscriere este doi decembrie. Fotografiile pot fi trimise în format digital pe adresa mansarda.resita@gmail.com sau aduse personal ori trimise prin poştă la Centrul de Tineret Mansarda.

Imaginile înscrise vor fi apreciate de ochii unui juriu format din reprezentanţi ai mass-media şi ai organizatorilor. Ilustrarea temei, creativitatea, originalitatea şi calitatea tehnică de fotografiere vor fi criteriile care vor departaja cele mai bune fotografii.

Cei mai buni dintre fotografi îşi vor vedea lucrările expuse în data de cinci decembrie, în cadrul vernisajului organizat la Centrul de tineret Mansarda Reşiţa cu ocazia Zilei Internaţionale a Voluntariatului. În plus, cele mai reuşite şase imagini vor fi recompensate cu premii de către organizatori.