Show total cu Puya în Club Bambbo

Celebrul rapper a fost protagonistul unui super concert aseară, la Reşiţa. După ce s-a lăsat aşteptat mai bine de două ore, Puya a urcat pe scena din clubul arhiplin în aplauzele şi uralele publicului.

În aşteptarea concertului, câteva animatoare au încălzit atmosfera, pregătind publicul pentru ceea ce avea să urmeze. Abia târziu în noapte, la ora 02.00, s-a dat la propriu startul petrecerii. Puya a deschis concertul cu una dintre cele mai iubite piese în rândul fanilor, „V.I.P.” Au urmat apoi melodii la fel de cunoscute de pe ultimele două albume ale cântăreţului, iar versuri ca „Let me live my american dream” au fost cântate la unison. Puya nu a uitat însă nici de perioada La Familia, astfel că, o bună parte din recital a fost dedicată pieselor vechi, cântate în trecut alături de Sişu.

Atât de tare s-a dezlănţuit publicul, încât, la un moment dat, o fană mai curajoasă a urcat pe scenă lângă rapper şi a început să danseze lasciv, lipsită de orice inhibiţii. La insistenţele fanilor, Puya a părăsit scena şi a coborât în mijlocul mulţimii, unde a fost asaltat de zeci de oameni pentru poze şi autografe. Atmosfera a explodat cu adevărat însă, abia când artistul a urcat pe bar, iar fetele mai îndrăzneţe l-au urmat şi ele. După recitalul care a durat mai bine de o oră, distracţia a continuat până dimineaţă.

Astăzi, pentru cei care vor să o ia de la capăt, Bambbo a pregătit o seară dedicată modei. Accesul doamnelor şi domnişoarelor va fi, desigur, gratuit.

Comments

  1. nader says:

    thanks