Volei la… Buziaș! CSM Lugoj joacă meciul cu Craiova în orașul-stațiune și pune la dispoziție două autocare pentru suporteri

volei csm lugoj

Echipa de volei a CSM Lugoj este nevoită să joace două meciuri pe alte terenuri, din cauza situației în care se află sala de sport I.K. Ghermănescu, al cărei acoperiș este în proces de schimbare, lucrare ce nu va fi terminată în curând.

Cum acoperișul este fără tablă, iar luminatoarele au fost și acestea decopertate de policarbonatul ce le acoperea, nu au existat condiții pentru desfășurarea antrenamentelor sau a competițiilor oficiale.

Din acest motiv, cele două jocuri ce trebuiau să se desfășoare pe propriul teren au fost mutate, primul la Cluj (inversând astfel turul cu returul), în 16 noiembrie, și următorul la Buziaș, cu SCM U Craiova, prin amabilitatea primarului din Buziaş, Sorin Munteanu, un vechi prieten al voleiului lugojean. Jocul de la Buziaș va avea loc sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 18.00, și, pentru ca echipa să aibă suporterii aproape, clubul va pune la dispoziție două autocare ce vor pleca din fața sălii de sport I.K. Ghermănescu, sâmbătă, la 16.30. „Vă invităm la o excursie până la Buziaș, pentru un spectacol sportiv și un eveniment deosebit. Ne vedem la Buziaș, să umplem sala de acolo!”, anunţă organizatorii meciului.

În ultima etapă, CSM Lugoj a fost aproape de a obține o nouă victorie în fața campioanei României, CSM Volei Alba Blaj, cedând cu 2-3 jocul din deplasare, de la Blaj. Acesta a fost al treilea joc din patru pe care lugojencele l-au dus în cinci seturi şi pe care, din păcate, l-au pierdut. De remarcat este însă faptul că voleibalistele lugojene au reuşit să câştige punct sau puncte în fiecare etapă disputată până acum. CSM Lugoj a condus cu 1-0 şi 2-1 la seturi, pierzând în decisiv cu 14-16. Aşadar, după peste două ore de joc a fost CSM Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-2 (22-25, 25-22, 15-25, 25-14, 16-14).

După patru etape, CSM Lugoj ocupă locul 6 în clasament, cu 6 puncte.