Voința Lupac, supercampioana Caraș-Severinului!

Echipa comunei Lupac a surclasat reprezentanta municipiului reședință de județ în Supercupa organizată de AJF în deschiderea noului sezon competițional. 3-0, fără drept de apel! Au marcat Străin, Costachi și Mezin.

Campioana ediției trecute, Voința Lupac, și câștigătoarea Cupei României la nivel de județ, CSM Școlar Reșița, și-au disputat ieri, pe terenul celei dintâi, Supercupa. Nu a fost deloc un meci echilibrat, așa cum ne-am fi așteptat, ci un joc controlat autoritar de gazde. Antrenorul Dan Potocianu a aliniat un prim unsprezece în care s-au regăsit un Leo Doană, ajuns la 45 de ani, dar la fel de elegant și tehnic ca în urmă cu două decenii, un Breșneni care are și el o vârstă, dar care încă driblează atât pe teren mare, cât și pe centimetru pătrat în campionatul de futsal, o mare speranță, Bogdan Szijj, marcator în Liga a II-a, dar condamnat acum să nu mai iasă din județ, dar și un jucător introdus pe final, Vodița, mai activ și periculos decât tot restul coechipierilor săi. Asta, în condițiile în care a fost legitimat cu o zi înaintea meciului, în ultimii cinci ani ocupându-se de orice altceva numai de fotbal nu. Pe bancă, Potocianu a avut doar patru oameni, dintre care un portar și un alt jucător de câmp legitimat cu câteva ore înaintea jocului. Cam așa s-a prezentat echipa municipiului Reșița, în care administrația publică locală pompează bani grei, la Supercupă. Dar despre falimentul CSM Școlar vom vorbi zilele următoare.

Voința Lupac a surclasat încă o dată Reșița și pornește săptămâna viitoare în noua ediție de campionat cu statutul de mare favorită. Antrenorul-jucător Boșco Vișatovici a punctat foarte bine la finalul meciului, spunând că în fotbal există și lucruri mai importante decât banii. „Am jucat un meci cu un trofeu pe masă și eu zic că victoria a fost categorică și meritată. Îmi felicit băieții, dar și echipa oaspete. Tot timpul noi accedem la primele trei locuri, ne dorim să fim fruntași, să mulțumim prin rezultate pentru condițiile pe care ni le oferă domnul primar. Anul acesta încercăm să promovăm. Dacă pui suflet și multă ambiție se poate face treabă și cu bani mai puțini. Trebuie să ai oameni de caracter pe lângă tine, oameni care să te susțină. Majoritatea băieților mei merg la muncă în timpul săptămânii, dar când e vorba să intrăm pe teren uităm de toate. În ultimii trei sau patru ani, Lupacul a fost tot pe poziții fruntașe și a câștigat cam tot ce se putea”, a spus Vișatovici. Dan Potocianu a plecat trist de la stadion, fără să dorească să comenteze situația Școlarului.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Oare cum poate falimenta CSM Şcolar finanţată din bani publici în care administraţia locală pompează bani grei??????? Pe când şi o supercampioană aleasă dintre campioana ligii a 5-a zona Reşiţa vs, zona Caransebeş?

 2. Gabi says:

  bun bun dar jucatorii care au intrat pe teren nu-i stii?

 3. John says:

  Stanciule care esti tu carpa,cand a mai surclasat lupacul echipa resedintei de municipiu???in campionatul trecut la resita a castigat lupac 1-0 iar la lupac a castigat resita 2-1. Tembelule care esti tembel si esti si rautacios.Ai tu ce ai cu CSM SCOLAR si cu Resita.Scrie atunci baiete despre surclasarea Caransebesului in cupa de catre o divizionara D. Cand a jucat Ripensia cu Scolar scriai ca ripensia a umilit viitorul Resitei.Acum???taci ca porcul in cucuruz. Ordinarule

 4. a fost says:

  LuxPhotoFuchs sa stiti ca a fost o supercampioana aleasa intre campionele ligi a V a din Caras -Severin atat sezonul proaspat incheiat cat si in cel trecut, anul acesta a fost Dognecea -as era comexim caransebes si a castigat dognecea iar anul trecut a fost herculane cu racasdia victorioasa fiind racasdia

 5. Suporter says:

  Unde sunteți cei din grn? Nici în liga a 4 nu mai mergeti?

 6. cris says:

  ce te fute pe tine grija ?