Vizita președintelui PNL, Ludovic Orban, un garant al succesului pentru echipa liberală din Caraș-Severin

Vizita efectuată ieri de Ludovic Orban în Caraș-Severin a avut un dublu rol: pe de o parte, inaugurarea unui proiect de anvergură implementat în comuna Măureni, iar pe de altă parte, întâlnirea candidaților PNL pentru funcția de primar, consilier județean sau președinte al forului. Ludovic Orban i-a asigurat de o bună colaborare cu Guvernul liberal și de sprijin în viitoarele proiecte.

Cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță impuse de pandemia de coronavirus, liberalii din Caraș-Severin au participat ieri la o întâlnire-cheie pentru perioada premergătoare alegerilor locale din 27 septembrie. Vizita premierului Ludovic Orban, totodată președintele Partidului Național Liberal, a creat cadrul necesar pentru discuții și strategii care să ofere candidaților încrederea că și în Caraș-Severin se poate.

La întâlniri au participat și ministrul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, dar și candidatul liberal la președinția Consiliului Județean, Romeo Dunca. În Caransebeș, Ludovic Orban s-a întâlnit cu candidații din zona municipiului, Valea Bistrei, zona Băile Herculane și Valea Almăjului. A urmat apoi o întâlnire lângă Reșița, cu candidații din zona Reșița, zona Bocșa – Valea Bârzavei, Valea Carașului – Oravița, Anina și Clisura Dunării. La aceste întâlniri au participat și candidații pentru funcțiile de consilieri județeni care reprezintă zonele respective.

După ora 14.00, premierul Ludovic Orban a participat la Măureni, la recepția și inaugurarea investiției „Refacere și modernizare străzi calamitate”. Investiția de peste 11 milioane de lei a constat în asfaltarea a 8,93 kilometri de drum. Proiectul a fost realizat prin Compania Națională de Investiții și finanțat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. MLPDA a fost reprezentat la inaugurare de secretarul de stat Vetuța Stănescu și de Cătălin Iapă – secretar de stat și Andrei Ungur – subsecretar de stat. La eveniment au participat și ministrul Marcel Vela, subsecretarul de stat Dan Stan și prefectul Cristian Gâfu.

„Întâlnirile au dat încredere actualilor și viitorilor primari liberali, viitoarei conduceri a Consiliului Județean, viitorilor consilieri județeni că vor avea o bună colaborare cu Guvernul PNL, cu reprezentanții Guvernului Orban pentru a realiza proiectele necesare dezvoltării județului și a tuturor localităților”, transmit reprezentanții PNL Caraș-Severin.

banner 970 x 250