Vizita lui Victor Ponta la Moldova Nouă aduce speranțe în ziua votului pentru Organizația Pro România de la malul Dunării

untitled design set 970x90 px

În prima parte a zilei, liderul Organizaţiei Pro România Moldova Nouă, Dorin Praja, s-a deplasat la secţia de votare nr. 130, acolo unde şi primarul Torma şi-a exercitat astăzi votul.

Deşi aparent Pro România era catalogat drept un partid novice în lumea politicului de la malul Dunării, prezenţa lui Victor Ponta în teritoriu, în timpul campaniei electorale, a făcut ca formaţiunea politică să devină o adevărată ameninţare atât pentru liberali, cât şi pentru social-democraţi.

Chiar dacă emoţiile sunt mari, omul lui Ponta de la Moldova Nouă are mari speranţe în privinţa rezultatului: „Emoţiile sunt fireşti, dar avem speranţe că vom obţine rezultate bune spre foarte bune”, a declarat Dorin Praja pentru expressdebanat.ro.

La fel de încrezător, Praja e convins că munca echipei sale, atât în Moldova Nouă, cât şi la nivel central, din timpul campaniei electorale, îşi va spune cuvântul, iar cetăţenii vor face o alegere corectă: „Îmi pun speranţa că oamenii, în urma campaniei efectuate atât de Organizaţia Pro România de la Moldova Nouă, cât şi de conducerea de la nivel central, vor face o alegere corectă şi vor lua decizia potrivită, atât pentru europarlamentare, ca să putem trimite, în Parlamentul European, oameni pregătiţi, cât şi vis-a-vis de referendum”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/