Luminița Jivan, despre referendum: „O temă falsă creată de un președinte care nu are altceva de făcut”

Liderul Organizației PSD Caraș-Severin a ajuns la secția de votare, acolo unde, spune Luminița Jivan, a votat cu oamenii profesioniști, care iubesc România. A refuzat, în schimb, să ridice buletinele pentru referendum. 

Luminița Jivan, președintele PSD Caraș-Severin, a votat astăzi, în jurul orei 16.40. Deputata spune că a pus ștampila pe formațiunea care are capacitatea de a apăra interesele României și care iubește cu adevărat țara. În schimb, a decis să nu ridice buletinele de vot aferente referendumului, pentru că, spune ea, referendumul nu este decât „o temă falsă”.

„Am votat astăzi pentru o echipă de oameni profesioniști, o echipă de oameni patrioți, care vor fi în stare să reprezinte țara noastră, o țară care ne este foarte dragă și o iubim cu toții. Vor fi în stare să reprezinte țara noastră în Uniunea Europeană, vor fi în stare să negocieze pentru țara noastră și pentru interesele ei. Nu am votat pentru referendum, nu am ridicat buletinul de vot, pentru că cred că este o temă falsă creată de un președinte care nu are altceva de făcut”, a declarat Luminița Jivan la ieșirea din secția de votare.

CITEȘTE ȘI: Start vot! Aproape 900.000 de bănățeni sunt așteptați la urne

banner 970 x 250