Tineretul din Pro România invită alegătorii la vot! „Nu este un vot ca oricare altul, ci unul care privește viața noastră, a tuturor!”

banner publicitar

Tineretul din Pro România îndeamnă cărășenii să iasă la vot. Liderul tinerilor din Caransebeș, Bebe Pasăre, subliniază importanța exercitării unui drept fundamental, votul fiind „puterea absolută a omului liber”.

Și tineretul din Pro România susține exercitarea dreptului la vot, așa că îi îndeamnă pe cărășeni să meargă la urne. Liderul Tineretului Pro România, Filiala Caransebeș, Bebe Pasăre, spune că a votat astăzi pentru că își dorește altceva, o gândire nouă, care să reprezinte o voce puternică la nivel european.

CITEȘTE ȘI: Start vot! Aproape 900.000 de bănățeni sunt așteptați la urne

„În primul rând, am votat pentru altceva, pentru o gândire nouă. Votul este expresia formală a sprijinului nostru față de o idee, un candidat, un grup de candidați sau un partid. Votul este puterea absolută a omului liber, a educației și conștiinței sale. Votul este dreptul tău și doar votul poate să aducă forță, prosperitate și viitor pentru familie și semeni. Simțiți că aveți motive să vă plângeți sau că ceva nu merge bine în societate, că e loc de mai bine, că putem fi o voce puternică în Europa, o voce respectată, care să conteze? Ieșiți la vot și acordați un vot pozitiv, cu încredere în viitorul european al României. Nu este un vot ca oricare altul, ci unul care privește viața noastră, a tuturor! Votează mereu pentru principii și-ai putea înțelege că votul tău nu este pierdut”, transmite președintele tinerilor din Pro România, Filiala Caransebeș.