UPDATE. Viteza l-a ucis! O altă victimă, rănită grav!

explo 1000x200

O persoană a decedat în urma unui accident de circulație produs la ieșire din municipiul Caransebeș spre Oțelu Roșu. Cea de-a doua persoană aflată în mașină a fost transportată în stare deosebit de gravă la Spitalul Municipal de Urgență. Din primele cercetări, se pare că mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile din cauza vitezei.

Martorii au sunat la 112 în jurul orei 16.15. Pe fondul vitezei excesive, șoferul unui autoturism înmatriculat în județul Timiș pierde controlul volanului într-o curbă ușoară la stânga, în dreptul societății Caromet, părăsește carosabilul și se izbește de un copac, după care se răstoarnă.

Din fiarele contorsionate salvatorii au scos cele două victime, însă doar una se mai afla în viață, fiind transportată de urgență la Spitalul din Caransebeș.

UPDATE, ora 19.10

 

Persoana care ajuns la spital are aproximativ 30 de ani. Este internat pe Secția ATI a Spitalului Municipal Caransebeș cu politraumatisme și în comă profundă, având un traumatism cranian deschis, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire. Tânărul care a decedat are 25 de ani, fiind din Caransebeș.