Explozie în Primăria Caransebeș! Primarul Borcean are nevoie de constructori!

Total dezinteresat de Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL) pe motiv că proiectele s-ar aproba pe criterii politice, Felix Borcean îi anunță pe caransebeșeni că a pregătit o adevărată avalanșă de proiecte pentru care va solicita finanțare din fonduri ale Uniunii Europene.

Primarul Caransebeșului a fost criticat dur, chiar și de către propriii colegi de partid, pentru că n-a depus spre finanțare proiecte la Ministerul Dezvoltării, însă strategia edilului pare să fi fost legată mai degrabă de Agenția de Dezvoltare Vest. Prezent la inaugurarea unui restaurant, rezultat al primului proiect Start-Up Nation implementat în municipiu, primarul Borcean a recunoscut că și-ar fi dorit ca Andreea Haragea, cea care are depuse alte 50 de proiecte similare pe Start-up Nation, să se alăture echipei care lucrează la această oră în cadrul Primăriei. Nu se va întâmpla asta, dar chiar și așa, spune Borcean, urmează o etapă importantă pentru Caransebeș.

„Mi-aș dori o persoană ca și Andreea, dar veți vedea în următoarea perioadă o explozie de proiecte pe fonduri europene în Caransebeș”, a promis Felix Borcean. Acesta nu a dezvăluit obiectivele pe care le are în vedere, dar constructorii trebuie să stea cu ochii pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice!