Viorica Dăncilă s-a sucit și îi deschide lui Sorin Grindeanu ușa PSD-ului!

Fostul premier social-democrat a catalogat ca „benefică” revenirea lui Mihai Tudose și a lui Sorin Grindeanu în PSD. În noiembrie 2019, spunea însă că partidul nu poate accepta reînscrierea lui Mihai Tudose în formațiune, atâta timp cât a susținut moțiunea de cenzură împotriva Guvernului pe care îl conducea.

 

„Pentru a fi un partid puternic trebuie să aducem lângă noi cât mai mulți oameni și eu cred că aceste reveniri în partid sunt benefice. Mihai Tudose și Sorin Grindeanu se bucură de notorietate. Trebuie să deschidem larg porțile PSD”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată joi seara la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, cum vede reîntoarcea în PSD a foștilor premieri Tudose și Grindeanu.

Pe 6 noiembrie 2019, Viorica Dăncilă respingerea posibilitatea ca Mihai Tudose să se reînscrie în partid, afirmând că, atât timp s-a poziționat în favoarea moțiunii de cenzură, nu poate fi acceptat în formațiune. „Ce facem? Răsplătim faptul că s-au poziționat împotriva partidului? Cine are astfel de idei să le uite”, a declarat Viorica Dăncilă, în pofida faptului că Mihai Tudose este eurodeputat și nu a votat moțiunea de cenzură, nefiind parlamentar.

Actualul președinte al ANCOM Sorin Grindeanu, prezent joi la conferința de alegeri de la PSD Olt, a spus că va reveni în PSD, într-un „proiect extrem de serios”.