Medicul Eugen Muntean tace și face! 60.000 de lei pentru reabilitarea Secției de Ginecologie din Caransebeș

La inițiativa medicilor de la Secția de Ginecologie a Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș au început lucrări de reparații și modernizare la secția în care anual nasc peste 300 de femei.

Medicul specialist Eugen Muntean ne-a menționat că, alături de colegii săi, a purtat discuții cu mai mulți oameni de afaceri din municipiul Caransebeș care au fost de acord să doneze bani, dar și materiale de construcții pentru reabilitarea Secției de Ginecologie, care nu a mai fost reparată de zeci de ani.

Este un lucru deosebit de bun că oamenii înțeleg necesitatea unei astfel de lucrări de reparații. Suntem la început, am primit în jur de 60.000 de lei de la oameni de afaceri, dar și de la oameni simpli care doresc să se implice pentru ca unitatea noastră să prindă viață. O să înlocuim ușile, montăm parchet – un material special pentru zona de saloane și sala de nașteri – gresie pe hol, se va zugrăvi și vopsi și noi credem că până de Mărțișor să putem să inaugurăm secția. Acum, pe perioada lucrărilor de reparații, pacientele au fost mutate pe Secția de Neonatologie și Maternitate, pe același palier și nu este mare deranjul”, ne-a declarat medicul specialist Eugen Muntean.

1000x100 casa brutarului
expres banat 1000x100 (2)

În cadrul vizitei de lucru efectuate de către primarul Felix Borcean, alături de managerul unității medicale, Adrian Cican, edilului i s-a adus la cunoștință și o altă doleanță a medicilor și în special a asistentelor și anume necesitatea achiziției unei lămpi cu un braț pentru operații fără de care intervențiile chirurgicale și nașterile nu se pot desfășura în bune condiții.

Am ajuns ca o asistentă să țină de lampă care se tot întrerupe și brațul nu mai stă fix ca să poată domnul doctor să opereze! Este nevoie de această lampă care nu costă mai mult de 4.000 de euro”, a menționat una dintre asistentele medicale.