Violeții luptă pentru trofeu! SCM Poli s-a calificat din nou în finala Cupei României!

SCM Poli a obținut și anul acesta biletele pentru finala Cupei Românie la handbal masculin, după victoria din semifinala cu CSM Focșani: 25-18. A fost un meci fără probleme pentru alb-violeți, deși au jucat cu gazdele turneului. Nu același lucru se poate spune și despre cealaltă semifinală, una la care fanii Stelei și lui Dinamo s-au bătut.

Handbaliștii timișoreni au controlat cap-coadă meciul cu CSM Focșani. La pauză, după ce au avut și 11-6, elevii lui Pero Milosevic au intrat cu 13-9 avantaj. În repriza secundă, moldoveni s-au putut apropia doar la 19-17. Cristian Tcaciuc a închis poarta cu multe intervenții excelente, iar Marius Sadoveac a fost de neoprit în atac. Pentru Poli au marcat: Marjanovic 9, Sadoveac 8, Dragas 3, Milosevic 2, Fenici 1, Cîmpan 1, Pribanic 1. Cele mai multe goluri pentru Focșani le-a dat Miroiu, cu 5 reușite.

Cealaltă semifinală a început cu peste 90 de minute întârziere după ce fani Stelei și ai Dinamo s-au bătut. După evacuarea lor, Steaua s-a impus cu 26-25. Finala începe duminică, la ora 17.30.