Violată pe o stradă din Reşiţa, de un recidivist care-și racola victimele în oraș?

Se pare că fapta pentru care este cercetat tânărul de 23 de ani din Botoșani nu este singulară în istoricul său penal. Presupusul autor al violului produs luna trecută pe o stradă din Reșița mai are o condamnare din cauza pornirilor sale sexuale!

O tânără de 20 de ani din Republica Moldova susține că a trecut prin momente de groază în seara de 24 martie, atunci când, spune ea, ar fi fost abordată de un necunoscut în timp ce se deplasa pe Bulevardul Muncii din Reșița. Acesta, „prin exercitare de violențe fizice și amenințare cu un cuțit tip briceag, a condus-o în spatele blocului cu nr. 1 de pe Aleea Hunedoarei din municipiul Reșița unde, profitând de starea de temere indusă victimei, a întreținut cu aceasta un raport sexual prin constrângere”, scriu procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița. Tânăra a avut nevoie de 7-8 zile de îngrijiri medicale, prezentând leziuni la nivelul feței.

CITEȘTE ȘI: Violată pe o stradă din Reșița! Sub amenințarea cuțitului! [UPDATE]

leader board 728 x 90 px

Necunoscutul este Florin Cosmin Istrate din Botoșani, din câte se pare, nu tocmai necunoscut pentru magistrații Judecătoriei Reșița. Asta pentru că, în urmă cu 3 ani, botoșăneanul a mai făcut o victimă în Reșița. Instanța a decis atunci să îl condamne la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru act sexual cu un minor în formă continuată, cu termen de încercare de 3 ani și 6 luni. Termen care nu a apucat să expire, până la o nouă faptă. Istrate este cercetat acum pentru viol, în urma incidentului din luna martie, reclamat de tânăra din Republica Moldova.

Se pare că mai există cel puțin încă o victimă a infractorului, care, însă, n-ar fi depus plângere penală de frică. Potrivit unor surse neoficiale, ar fi vorba tot despre o minoră de care Florin Cosmin Istrate ar fi profitat. Aceleași surse spun că Istrate ar locui în cartierul reșițean Țerova împreună cu o altă tânără cu care ar avea și un copil de doar câteva luni.

Sursă foto: Facebook