Valeria Schelean îl urechează pe Sorin Grindeanu! Premierul a uitat de UCMR!

untitled design set 970x90 px

Deputatul liberal Valeria Schelean ține să-i reamintească premierului Sorin Grindeanu că, în cursul vizitei la Reșița, a promis că „săptămâna viitoare” ministrul Economiei va ajunge la UCM Reșița. Și n-a ajuns!

„Este important ca premierul României să facă vizite în teritoriu pentru a purta discuții directe cu oamenii, dar și mai important este ca, după aceste vizite, să înceapă să se facă pași spre rezolvarea problemelor! Consider că trebuie ca mesajul oamenilor, a conducerii societăţii şi al reprezentanţilor sindicatelor să fie ascultat, analizat și evident, tratat cu seriozitate, astfel încât să primească în cel mai scurt timp un răspuns”, transmite Valeria Schelean.

Aceasta îi dă chiar și temă de casă lui Grindeanu, pe care l-a interpelat cerându-i să spună cum se raportează Guvernul la soluțiile identificate și formulate de conducerea societăţii împreună cu reprezentanţii sindicatelor pentru deblocarea situației actuale de la UCMR și dacă mai vine ministrul Economiei la Reșița, așa cum chiar Grindeanu s-a angajat că se va întâmpla.

Cât privește situația uzinei, deputatul liberal spune că au fost identificate câteva soluții: „În urma analizei lor, principalele măsuri care se impun pentru deblocarea situației ar putea fi: 1. Reluarea imediată a contractelor sistate; 2. Începerea urgentă a lucrărilor în cadrul contractelor semnate și amânate repetat de către Hidroelectrica; 3. Implicarea UCM Reșița într-un «parteneriat strategic», prin încheierea unui contract comercial cadru, în baza căruia să se poată realiza produsele și serviciile de care are nevoie Hidroelectrica. Consider că prioritatea Guvernului României este să găsescă soluții pentru investiții și crearea de locuri de muncă și, în egală măsură, să deblocheze, prin orice mijloace, situațiile de genul celei cu care se confruntă reșițenii. Oamenii nu trebuie încântați cu vorbe frumoase, ci au nevoie de stabilitatea locului lor de muncă!”, mai susține Valeria Schelean.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/