Viol sub Pasajul Nera. Victima are doar 14 ani, violatorul, 50!

Magistraţii reşiţeni au pregătit încă o pereche de cătuşe pentru un individ care a abuzat de o minoră, în plină stradă, după ce au arestat în ultima vreme mai mulţi indivizi cu apucături similare.

 

Poliţiştii cărăşeni au fost sesizaţi în urmă cu două zile cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 14 ani a fost acostată de un bărbat care a încercat să o violeze. Individul are 50 ani şi a abordat-o pe fată în zona Universalul Vechi. S-a recomandat a fi fratele tatălui natural al minorei şi a condus-o până sub Pasajul Superior Nera, unde a ameninţat-o şi a întreţinut acte sexuale cu aceasta, fără a o dezvirgina, după cum a anunţat poliţia. „După eveniment fata s-a deplasat la poliţie, unde a reclamat ce i s-a întâmplat. În urma cercetărilor, poliţiştii au reuşit identificarea şi reţinerea bărbatului suspect. Este recidivist, a fost eliberat în urmă cu aproximativ două luni din penitenciar, unde a avut de executat o pedeapsă de 8 ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Pentru infracţiunea de viol riscă o pedeapsă între 10 şi 25 de ani de puşcărie.

Comments

 1. gigi says:

  Castrat, nenorocitul dracului! Puscarie?! Sa-i platim sederea la caldura si mancarea din banii nostri? Sclav pe plantatie, imputitul!

 2. brasov Anunturi says:

  Agentia de Publicitate Metropolitan Maxpress Adv va ofera posibilitatea publicarii anunturi ziare locale Brasov.
  Monitorul Expres anunturi, Monitorul Expres Brasov anunturi, Transilvania Expres Brasov anunturi, Transilvania Expres anunturi, Locuri de munca Transilvania Express.
  Deasemenea puteti publicare anunt Buna ziua Brasov, Buna ziua Brasov anunturi, Buna ziua Fagaras anunturi, Ziarul Buna ziua Fagaras anunt.
  Pretul zilei Brasov imobiliare, Publicare anunturi Pretul Zilei, Pretul zilei Brasov.
  Brassoi Lapok anunturi, Publicare anunt Brassoi Lapok.