Vino la munte și descoperă rețeta de succes a unei tabere de neuitat și a unui team building reușit!

explo 1000x200

Cabana Claris – locația de vis pentru o vară de neuitat

La o altitudine de 650 de metri în staţiunea Crivaia, la 500 de metri de lacul Gozna și 1 kilometru de pârtiile de schi, unde concentraţia de ozon este benefică, se ridică impozantă Cabana Claris, îmbărăcată acum cu haine noi. Prezentă și activă de peste un deceniu, cabana este locul căutat de turiști din întreaga țară pentru a-și petrece vacanțele, sărbătorile și momentele de neuitat din cadrul evenimentelor festive.

Pentru că lucrurile s-au dezvoltat mult mai bine decât s-au așteptat proprietarii, de câțiva ani și cei mici au fost incluși într-un program de tabere, bine pus la punct de administratori, familia Stoica și Bosioc, oamenii cu viziune care au dus ideile la un alt nivel: un prag al dezvoltării zonei turistice și de creare a unei noi rețele de tabere, pe lângă tabăra de la Râul Alb, bine cunoscută deja la nivel național.

„Din pricina faptului că tabăra de la Râul Alb este singura investiție pentru copii din partea de vest a țării, noi ne-am gândit să venim cu acest nou concept și să atragem tineri din toate locurile și, de ce nu, și din străinătate și să promovăm mai ales zona care este atât de frumoasă”, ne-a declarat psihologul Mihaela Stoica, administratorul Cabanei Claris și organizatorul principal al acestor tabere.

Taberele recreativ-educaționale organizate la cabana renumită în Banat pentru apropierea de alte zone montane printre care: Lacul Secu, Trei Ape, Brebu Nou (cunoscut pentru Festivalul de Jazz) și Muntele Semenic, adună de mai bine de doi ani zeci de copii, care au posibilitatea de a petrece o vară de neuitat și să plece cu un bagaj plin de cunoștințe și amintiri. Fie că se organizează în Săptămâna Altfel sau în perioada verii, pentru cei mici este o adevărată bucurie, la fel ca pentru părinții acestora care îi știu pe copii aproape de casă și într-un loc cât se poate de sigur.

Drumeții montane, jocuri și concursuri, plajă, înot, vizite la grădina zoologică sau la fabrica de mobilă, focuri de tabără, excursii, seminarii, întâlniri educative, modă, actorie, tenis de masă, şah, table, dartz sunt doar câteva dintre ofertele organizatorilor, de care copiii se pot bucura în tabere. Prima serie este deja prezentă la Claris, iar a doua este așteptată în perioada 25 iunie – 28 iunie. „Pentru toți ceilalți care doresc să fie organizate tabere în alte perioade ale anului, se pot face cereri și visul copiilor va deveni realitate”, ne-a mai spus Mihaela Stoica

Organizatori şi îndrumători

Mihaela Stoica (manager în activitatea de turism, psihoterapeut & coach);
Claudiu și Ariana Stoica (dansatori sportivi de performanță, campioni naționali 2016 și medalie de bronz la Naționale 2015).

Înscrieri și rezervări se pot face la numărul de telefon: 0752 915 955 sau pe pagina de Facebook a cabanei: https://www.facebook.com/cabanaclaris.valiug/

Vino la munte și descoperă rețeta de succes a unui team building reușit!

Dacă cei mici pot opta pentru vacanța perfectă în cadrul taberelor organizate la munte, ei bine, companiile își rezervă și ele dreptul la vacanță sau minivacanță, după caz.

Prin structura sa, Cabana Claris este recomandată evenimentelor business premium, team-building-urilor de management, training, dar și altor tipuri de activități corporate în afara biroului.

De ce Cabana Claris? Deoarece oferă unicitate în zona noastră: la două activități de două zile cu pensiune complete, desfășurate într-un interval de două luni, se oferă o noapte gratuită cazare pentru toți participanții evenimentelor, în intervalul duminică-joi pe bază de voucher! Și mai mult: pentru cinci activități desfășurate de-a lungul unui an – reducere 10% pentru petrecerea de sfârșit de an, în ianuarie! Rezervare două nopți cu pensiune completă și cina festivă cu băuturi incluse.

„Conferințele cu întregul program le poți lăsa în grija noastră!”

Sala de conferință este oferită gratuit și dotată cu flipchart, proiector și sistem de proiectare, TV. Coffee break-urile pot fi desfășurate și pe terasele cabanei care au o priveliște de vis asupra munților. Programul conferințelor poate fi completat de activități exterioare pe terenurile din zonă ce pot reprezenta spațiul ideal al multor activități ce presupun lucrul în echipă.

Mai mult decât atât, seara pot organiza momente speciale de socializare cu grătare în aer liber, foc de tabără și băuturi tradiționale. Un cadru deosebit, perfect încadrat în inima naturii sau seri tematice cu DJ și alte activități la cerere pentru momentele de relaxare de după muncă de peste zi!