Vine o zi „meseriașă” la Casa Alex din Caransebeș!

explo 1000x200

La Casa Alex din Caransebeș se strigă „Adunarea!” pentru cei mai tari meseriași! Meșteșugari din tot Banatul sunt așteptați să vadă noutățile în domeniul construcțiilor și cel al amenajărilor interioare.

„Împreună cu furnizorii noștri, vă așteptăm cu noutăți din domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare, idei inovatoarea și soluții eficiente la prețuri reduse.”, spun cei de la Casa Alex Caransebeș.

Ziua de 2 iulie aduce vești bune pentru cei pricepuți în mânuirea materialelor de construcții și în amenajări interioare, dar și pentru cei care doresc pur și simplu să schimbe aspectul locuinței sau al biroului. Fie că vrei să renovezi sau doar să schimbi mobilierul sau să aduci un strop de culoare în spațiul tău, Casa Alex din Caransebeș te invită să alegi din gama sa largă de produse. În 2 iulie, în parcarea magazinului, poți participa la diverse demonstrații, la sesiuni de întrebări și răspunsuri și să te bucuri de prețuri speciale și cadouri-surpriză.

De „Ziua Meseriașului”, în 2 iulie, vino și tu pe Strada Ardealului nr. 167 din cartierul Pipirig, între orele 8.00 și 18.00. Specialiștii de la Casa Alex te așteaptă!