Vine mult visata victorie cu Dinamo? SCM Poli începe partidele oficiale cu un derby

Handbaliștii de la SCM Poli reiau meciurile oficiale cu un joc acasă, cu campioana Dinamo București. Un meci care se anunță incendiar, mai ales că alb-violeții nu au putut răpune rivala bucureșteană pe teren propriu în ultimele sezoane.

Antrenorul Pero Milosevic știe că pentru un succes acasă Poli trebuie să facă un meci fără greșeală. „În ultimii ani, am bătut Dinamo la București, am făcut surprize. Dar acasă, mereu am jucat bine, dar niciodată nu am câștigat. Dinamo are o echipă mai bună ca în sezoanele trecute. Au doi jucători pe fiecare post, au demonstrat asta în Liga Campionilor. Ca să obținem un rezultat bun acasă, fiecare jucător trebuie să dea peste 100%, în apărare, în atac, pe tranziție, contraatac, în fiecare fază a  jocului. Va trebui să fim atenți în atac, deoarece au trei jucători de 2 metri, iar o asemenea apărare nu e ușor de spart”, a precizat tehnicianul muntenegrean.

Portarul Kocic lipsește din nou

Sunt apți de joc, dar vin după accidentări Irimescu, Dragas și Cîmpan. Va lipsi însă Milos Kocic, care după ce câteva luni a rămas blocat în Serbia din cauza vizei de ședere, acum a mers lângă soția sa. „Kocic s-a întors acasă, a așteptat multe luni viza. Acum soția lui va naște și s-a întors acasă. Avem ghinion, e un portar fenomenal, dar acum vrea să stea cu familia. Avem nevoie și de aportul publicului, care mereu ne ajută când jucăm cu Dinamo. Timișoarei îi trebuie mai mult ca oricărui club să bată pe Dinamo. Trebuie să spargem gheața și acasă. E mai greu să câștigi în deplasare. Am jucat fenomenal ultima dată. Ei au venit atunci relaxați după un succes în Liga Campionilor”, a mai spus Milosevic.

Pentru Poli, urmează un program aglomerat, cu meciuri cu Buzău și Dunărea Călărași, după cum a remarcat și jucătorul Filip Marjanovic. „Sunt entuziasmați. Începem partea a doua a campionatului contra uneia dintre cele mai bune echipe din România. Au luat titlul două sezoane consecutive. Mă aștept să facem un meci bun, traversăm o formă bună. Dacă vom câștiga, vom avea o situație foarte bună, chiar dacă mai avem două jocuri în șase zile. Nu știu de ce e așa greu. I-am bătut la București și am pierdut în Timișoara. Nu știu cum să explic. Poate e momentul să schimbăm asta”, a punctat sârbul.

Meciul cu Dinamo începe joi, la ora 17.30, la Sala „Constantin Jude” și e transmis pe TVR HD.