Vile și pensiuni pe stadionul din Băile Herculane?

Stadionul de fotbal din Băile Herculane, care zace nefolosit de ani întregi, dispare din peisajul stațiunii. O sentință judecătorească va scoate de pe teren orice urmă a fostului stadion orășenesc.

Cea mai mare temere a iubitorilor de fotbal din Băile Herculane se confirmă. Printr-o sentință judecătorească și o somație, Primăria este obligată să ridice construcțiile provizorii de pe terenul cunoscut ca stadionul de fotbal al orașului. Este vorba despre două porți de fotbal, două barăci de tablă și gardul împrejmuitor. În cazul în care administrația locală refuză, proprietarii de drept ai terenului vor demola construcțiile pe cheltuiala proprie, însă vor recupera banii de la Primăria Băile Herculane. Nu se pune însă problema unui refuz. Primăria stațiunii a demarat deja lucrările de demolare a gardului și ridicare a construcțiilor provizorii de pe terenul privat, astfel că se va încadra în termenul de 10 zile înaintat de instanță.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Disputa este una mai veche. Proprietarii terenului din stațiune sunt din Pitești, însă firma pe care o dețin este intabulată în Băile Herculane. Aceștia au cerut în repetate rânduri să intre în posesia terenului pe care îl dețin, însă o decizie în acest sens a fost luată abia acum. Așadar, chiar dacă în acte terenul este cu destinație fâneață, nu este exclus ca, în scurtă vreme, pe terenul din centrul stațiunii să apară noi construcții, posibil chiar unități de cazare.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/