Stelele Banatului se întâlnesc în weekend la Caransebeș

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Cea de-a patra ediție a manifestării sportive Stelele Banatului, dedicată gloriilor fotbalistice din această zonă a țării, va avea loc sâmbătă și duminică, la Caransebeș.

Cu multe eforturi, omul de fotbal Dan Silviu Avram a reușit să strângă laolaltă spuma fotbalului bănățean, într-o manifestare de suflet, menită să readucă în atenția publicului valorile sportului rege. Ediția din acest an ar putea fi ultima, după cum spune chiar Dan Avram, dezamăgit de opacitatea celor care au puterea de a sprijini acest gen de acțiuni, dar devin nepăsători când vine momentul să o arate.

Ediția 2017 va începe sâmbătă-dimineață, de la ora 9:30, în două săli de sport din municipiul de pe Timiș și Sebeș. Meciurile unei grupe vor avea loc la Liceul Tehnologic „Decebal”, unde vor juca Timișoara, Caransebeș, Arad, Lugoj și o combinată Anina-Oravița. Cealaltă grupă își va derula meciurile la sala de sport „Valeria Borza” a Școlii Gimnaziale Nr. 8, cu foști fotbaliști din Reșița, Oțelu Roșu, Hunedoara, Moldova Nouă și o echipă Berzasca-Bozovici-Băile Herculane.

Primele două clasate din cele două grupe vor disputa în cursul serii semifinalele, programate la Sala Polivalentă „Victoria”, după meciul de volei dintre Banatul Caransebeș și Unirea Dej, ce va începe la ora 17:00.

untitled design set 970x90 px

Finala este programată duminică, 22 ianuarie, de la ora 10:00, tot în Sala Polivalentă, tot duminică având loc și un meci de gală, între selecționata Banatului și o selecționată a foștilor fotbaliști bănățeni care au îmbrăcat tricoul echipei naționale. Și-au anunțat prezența la competiție Miodrag Belodedici, Iosif Rotariu, Constantin Varga, Florin Bătrânu, Ovidiu Petre, Dan Potocianu, Constantin Marcu, Florea Văetuș, Marius Țârlea, Marcel Băban și se speră ca și Paul Codrea să-și facă apariția în weekend la Caransebeș. Selecționata României va fi condusă de pe margine de Ion Florea și Ion Atodiresei, în timp ce antrenorii selecționatei Banatului vor fi Nicolae Pătrașcu, Dan Avram și Mihai Rădulescu.
Partidele vor fi arbitrate de Marius Nicoară, Dorian Micloșină, Emanoil Cicu și Marin Vărzan, iar de organizarea tehnică se va ocupa Iosif Kelemen.

Unul dintre invitații de marcă ai manifestării va fi triplul campion mondial la box, reșițeanul Francisc Vaștag.
Manifestarea Stelele Banatului este sprijinită de Primăria și Consiliul Local Caransebeș, Consiliul Județean Caraș-Severin, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, Asociația Județeană de Fotbal Caraș-Severin și câțiva prieteni ai inițiatorului acțiunii, Dan Silviu Avram.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/